top of page

ONZE DIENSTEN

Een greep uit de diensten die Pragmatec Engineering bieden kan

Render%2520filtersnijder_edited_edited.jpg

ENGINEERING

Klantspecifieke machinebouw-oplossingen

Pragmatec Engineering ontwikkelt voor verschillende klanten machines voor productie- en procesautomatisering. Deze projecten beginnen vaak met het bepalen van de beste oplossing in samenwerking met de klant. De potentiële struikelpunten in het conceptontwerp worden vervolgens separaat getest om latere problemen te elimineren. De ontwikkeling en assemblage worden volledig in huis uitgevoerd.

PROTOTYPING EN ONE-OFF MONTAGE

Van concept tot prototype

Door de eigen werkplaats, met beschikking tot oa. las- en constructie apparatuur, een 3D-printer en een montageruimte, en nauwe samenwerking met productiepartners, kunnen snel prototypes gemaakt worden, haalbaarheidstudies worden gedaan of one-off machines worden gebouwd.

Eindkap LED-lamp.JPG
Frequentieregelaar Slomp.JPG

INDUSTRIËLE REPARATIE EN RETROFITTING

Reparatie aan diverse machines

Voor onze klanten verzorgen wij regelmatig reparatie en onderhoud aan bestaande installaties. Voor deze vaak oudere machines worden geen service of onderdelen meer geleverd door de fabrikant, en de klant zoekt een oplossing in geval van defect. Samen met de klant kan er vaak een pragmatisch oplossing opgeboden worden.

PRODUCTIE

Kleinschalige productie voor derden

Pragmatec kan in huis 3D-printen, assembleren en kleine (staal)constructies produceren. Samen met onze partners is er nog veel meer mogelijk, zoals: Lassen, draaien, frezen, lasersnijden & plasmasnijden. Op deze manier is Pragmatec Engineering een one-stop-shop. De klant kan van ontwerp tot inbedrijfstelling worden ontzorgd.

Pompstangtang klaar.jpg
bottom of page